HERGEBRUIK – RECYCLAGE

Afgedankte computerapparatuur of elektronische apparaten?

Wij nemen al uw oude apparaten terug*: PC’s, wasmachines, microgolfovens,…zonder minimumhoeveelheid.

Wij bieden u een interessante prijs, maar ook de zekerheid dat uw apparaten gerecycleerd zullen worden volgens de beste beschikbare technieken, ongeacht of u een KMO, een particulier, een handelaar, een groot bedrijf of een openbare instelling bent.

Wij ontvangen u alle dagen van de week in het hart van Brussel.

WIJ NEMEN AL UW APPARATEN TERUG AAN DE BESTE PRIJS EN ZONDER MINIMUMHOEVEELHEID

Découvrez nos tarifs

Hergebruik en recyclage

Hergebruik

BR.EL beperkt zich niet tot het recycleren van de apparaten. In de mate van het mogelijke bezorgen wij ze immers ook nog een tweede leven. Naargelang de toestand en de kwaliteit van het apparaat kiezen wij de beste ecologische oplossing.

Wij werken samen met verschillende lokale kwaliteitspartners die onze visie op de circulaire economie delen en die uw apparaten een nieuw leven zullen kunnen geven.

 

Recyclage

BR.EL maakt deel uit van de vennootschap Stevens Recycling, de specialist in recyclage van metalen, al generaties lang.

Stevens Recycling beschikt over de beste recyclagetechnieken. Na een zorgvuldige manuele depollutie zullen uw apparaten worden verwerkt in onze mechanische recyclage-installaties, die uitgerust zijn met de beste technologieën en die beantwoorden aan de meest strikte milieunormen.

CONTACTFORMULIER

    Wat soort elektronisch afval hebt u?

    Dit is belangrijk voor de vervoerder want niet elke vervoerder mag alle materialen ophalen. Hoe beter uw beschrijving, hoe gemakkelijker u van uw afval zult af geraken!

    Praktische informatie

    Wanneer wenst u uw apparaten te komen brengen?

    Contactgegevens